Az AHA savas termékek kíméletes hámlasztást tesznek lehetővé minden bőrtípus számára. Korszerű összetételüknél fogva alacsony savtartalom mellett látványos hatás érhető el velük.

A normál szaruképződési folyamatnál a bőr megújulása 28 nap alatt, megy végbe. A kor előrehaladtával ez a folyamat lelassul, így a bőr felületén egyre jobban láthatóvá válnak a ráncok, pigment vagy májfoltok, hegek, kiemelkedő proofread my paper bőrelváltozások és más hámképzési rendellenességek.

Az AHA savas hámlasztással ezekre a problémákra nyújtunk megoldást egy 4-6 vagy 8 alkalomból álló kúraszerű kezeléssel, a bőr problémáitól függően. A hámlasztást hetente vagy heti 1-2 alkalommal történik, hogy az elszarusodott hámsejtek eltávolításával serkentsük a bőr friss, új sejtjeinek termelődését. Az AHA sav nem csak a bőr szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat hoz létre. A hámlasztás során a bőr gyorsabban regenerálódik. Nyitottá válik a hatóanyagok maximális felszívódására, elősegíti a kozmetikai hibák, ráncok elhalványulását illetve megszűnését. Az eljárás minden bőrtípus állapotát rendkívül jól befolyásolja sejtosztódást elősegítő, bőrfiatalító hatásával, de leglátványosabb hatást a vízhiányos, kombinált és a szeborreás bőrtípusok kezelésénél lehet elérni.

 

Az AHA savas hámlasztás a következő problémákra nyújt segítséget:

  • A bőr öregedési folyamatainak lelassítása illetve megelőzése
  • Felszínes, kisebb ráncok kisimítása
  • Felszínes heget és pattanásos bőr kezelése
  • Faggyúmirigy működésének szabályozása
  • Májfoltok és szeplők halványítása
  • Tág pórusok finomítása
  • Napsütés vagy szolárium által károsodott bőr regenerálása

A hámlasztó kúra végére az arcbőr hámrétege megújul, kivilágosodik, és a ráncok kisimulnak. Az arcbőr újra élettel-teli és fiatalosan sugárzó lesz. A bőr tapintásra sima és bársonyos. A kúra hónapokig érezteti jótékony hatását és ez a hatás még hosszabbá válik, ha otthoni arcápolásra bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok segítik a regenerálódást.

Nagy előnye ennek a hámlasztásnak, hogy nem kell a hámlasztás ideje alatt a lakásban maradni. Külső szemlélő számára nem látható a bőrmegújító folyamat, de az eredmény igen.

Az AHA savas kúra eredményét tovább fokozhatjuk a kezelt bőr problémájának sigmaessays.com megfelelő speciális termék otthoni alkalmazásával.

A pigment foltok kezelésére speciális bőrfehérítő krémet ajánlunk UVA/B védelemmel, amelyet a hámlasztó kúra alatt és után javasolt használni. Az otthoni kezeléssel együtt simább, hidratáltabb, egyenletesebb bőrszínű, élettel teli bőr lesz az eredmény.

 

Utóápolás:

A kezeléseket követően 2 héten keresztül magas (min. 50 SPF) faktorú fényvédőkrémet kell használni.

Kerülni kell a tűző napon való tartózkodást és a szoláriumozást, ellenkező esetben előfordulhat a bőr barna foltosodása, amely igen nehezen tüntethető el.

AHA savas hámlasztást követően 24 óráig kerülje a forró fürdőt, szaunázást, aktív sportolást, úszást. (a bőr ilyenkor még sérülékenyebb, védtelenebb a kórokozókkal szemben)

A kezelés utáni napokban ne próbáljon ki új bőrápoló készítmény (az esetleges allergiás reakciók elkerülése végett)

  • Facebook

write my essay