Csökkent a Föld mágneses ereje

Már az ősi kultúrákban is ismerték és alkalmazták a mágnes gyógyító erejét. Gyakran edit my essay használták amulett formájában rontás ellen, valamint a szépség és fiatalság megőrzésére, de szembetegségeket és székrekedést is gyógyítottak vele.

A Föld mágneses ereje Köztudott, hogy a Föld egy óriási mágnesnek tekinthető, melynek északi és déli sarka – a két pólusa – között vándorol a mágneses energia. Az idők folyamán azonban ezek a pólusok többször helyet változtattak, és mindannyiszor csökkent a Föld mágneses ereje. Egy japán kutató, Kawai szerint az utóbbi 500 évben csaknem 50%-os volt a csökkenés. Egyesek ezzel a folyamattal magyarázzák bizonyos szárazföldi és tengeri élőlények pusztulását, mások pedig állítják, hogy minden élő szervezetre ártalmas az energiaszint csökkenése, sőt számos új betegség megjelenésének és terjedésének az okozója.

Ráadásul napjaink vasbeton- és acélkolosszusai is gátolják a Föld mágneses erejének áramlását, továbbá a vonatok, repülőgépek tömkelege szinte teljesen megfosztja az embert az egészség számára fontos mágneses hatásoktól.

Ennek tudható be, hogy napjainkban oly gyakori tünet a nyakmerevség, a hát- és mellkasi fájdalom, a lumbágó, a fejfájás, az álmatlanság, a székrekedés és a krónikus fáradtság.

Az Elektromágnesesség hatásmechanizmusa

A mágneses erő gyógyító hatásáról elsőként Arisztotelész (kr.e. 3.sz.) számolt be, a tudósokat azonban napjainkban is élénken foglakoztatja ez a kérdés. Kanadában végzett kísérletek során bebizonyosodott, hogy a mágneses kezelésnek alávetett vetőmagok sokkal gyorsabban kelnek ki, és a belőlük kikelt növények dinamikusabban fejlődnek, mint azok, amelyeket nem kezeltek. Japánban széles körű kutatást folytattak a mágneses tér emberi szervezetre gyakorolt hatásával, vagyis a gyógyító mechanizmussal kapcsolatban.

Kiderült, hogy a gyengén pulzáló mágneses mező alkalmazásával az említett “civilizációs” betegségek sikeresen kezelhetők, hiszen itt főként a mágneses mező hiányából, és ebből következően a tökéletlen anyagcseréből fakadó problémákról van szó. A sejtek anyag- és energiacseréje ioncsere révén, a sejtmembrán pozitív és negatív polaritásának váltása következtében megy végbe. A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás (vasbeton építmények, elektroszmog) megzavarja az optimális feltételeket, s így a sejtenergia és a vitalitás hiánya lép fel, ami különféle betegségekhez vezethet.

Az elektromágneses kezelések hatására javul a bőr vérellátása, különösen a hajszálerekben aktivizálódik az anyagcsere, serkentõdik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnõ az oxigénellátottság, pozitív hatással van a mikrokeringésre.

A mikrokeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe. Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott vagy zavart mikrokeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el. A mikrokeringés is követi az élet általános törvényét és az idő proofread my essay for me services by sigmaessays.com előrehaladtával gyengül. Ez a folyamat azonban a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel következtében felgyorsulhat. Levegőszennyezés, környezeti méreganyagok, zaj, stressz, agresszió, depresszió, túl kevés alvás és mozgás, egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, nikotin, alkohol vagy kábítószerek, rendkívül negatív befolyással lehetnek a mikrokeringésre. A következmények: az immunrendszer gyengülése, fertőzésre való hajlam növekedése, gyengébb szabadgyök-ellenálló képesség, csökkenő teljesítőképesség, hangulati zavarok, a betegségekből való felgyógyulási képesség zavara és folyamatának lezajlása.

Arckezelések

Az elektomágneses kezelés hatására a mikrokeringés és a vér áramlási tulajdonságai javulnak, hiszen a mágnes hatására a vastartalmú vörösvértestek aktívabbak lesznek, több oxigént szállítanak a sejtekhez, így fokozzák a kollagén rostok megújulását. Nő a sejtek tápanyagellátottsága és az anyagcsere-végtermékek elszállítása.

Kezelésünk méregtelenítéssel kezdődik, majd ezt követi a kötőszövet regeneráló arcmasszázs. Masszázsunkat vagy hatóanyaggal vagy anélkül végezzük. Hatására bőrünk felfrissül, feszessé válik. Ezt a kezelést minden 25 év felett minden korosztálynak, minden bőrtípusra ajánljuk!!

A kezelés fájdalmatlan, sőt nagyon kellemes, bizsergető érzés! Az egyik legkellemesebb kezelések egyikét tapasztalhatja meg!

 

  • Facebook

write my essay