Bőrfiatalítás. (photorejuvenacio)

Készülékünk speciális xenon lapaja akar 1200nanometer hullámhosszú fény előállítására is képes. A megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsátott infravörös fényspektrum áthatol az irha mely rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt újra alakítja a meglévő kollagenrostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és melységének csökkenése, az arc bőrének feszesebbe tétele és tónusának fokozása ezen a kollagén újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

Öregségi foltok, értágulatok kezelése

A napsugárzás, az öregedési folyamat és az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik, és bőrkárosodások lépnek fel. Készülékünk a rendelkezésre álló kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a széles spektrumú fényimpluzusokat, megcélozva a kromoforokat. A kromofor gyűjtőnév, mely jelenti egyrészt a pigment foltokban lévő melanint (barna szinű) másrészt az értágulatokban lévő oxi-hemoglobint (vörös szinű). Amint a megcélzott kromoforok a szűrt fényimpulzust szelektíven elnyelik, az elváltozások a struktúrában megszűnnek az előidézett fototermális folyamatban. Ez az elv jól alkalmazható a gyakorlatban szereplő májfoltok, öregségi foltok eltávolításában, segít az egyenletes bőrszín visszaállításában. Másreszt jó eredményeket érhetünk el vele érelváltozások, éranyajegyek értágulatok, haemangiomak, seprűvéna, és rosacea kezelésében, ahol az ismétlődő kezelések során a kisebb erek elzáródnak, majd felszívódnak.

Pattanások, aknÉk kezelése

Az Országos Egészségügyi Intézet szerint egyedül az Egyesül államokban 17 millió embernek jelent problémát az Acne Vulgaris. A 14-30 évesek több mint 80%a küszködik pattanásokkal nemre, bőrtípusra földrajzi helyre való tekintet nélkül. Több mint 35%-uknál keletkeznek maradandó, a felnőtt korba is elkísérő hegek. Gépünk egyedül álló módon olyan mélyen behatoló zöld-sárga-piros hullámhossz kombinációkat képes biztosítani, melyek elpusztítják a P.acnes baktériumokat, és egyben csökkentik a pattanással együtt járó gyulladást. Az általunk használt berendezés klinikai eredményei kiválóak elérik a 90%-os gyógyulási arányt 8 hét alatt.

Milyen eredmény várható az IPL kezeléstől?

A változás fokozatosan következik be, így környezete nem vesz észre radikális változást, de a kúra végén biztosan megjegyzik a látványosan fiatalosabb, szebb arcbőrét. Tartós szőrtelenítés esetén pedig a gyulladásos tüszőktől mentes, sima és szőrtelen bőrfelületét fogják irigyelni.

Az első beavatkozás után egy nyugodt, kipihent arcbőrt ad a felületes, apró ráncok eltűnésével, mely ahhoz hasonlatos, mint aki hetente jár kozmetikába és a legfinomabb kozmetikumokkal kap teljes kezelést. A bőr kissé petyhüdt, “nagyon kívánja a hidratálást”. A barna lencsefoltok megfeketednek, egy héten belül nyomtalanul eltűnnek, néhol apró barna csíkok jelentkeznek. A második-harmadik kezelés után a kis erek is kezdenek eltűnni, a pigment foltok (chloasma) a kezdeti színi erősödés után halványulnak. A 4-6 kezelésből álló kúra végén, 3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. Az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikor is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket. Az indikációban leírt elváltozások 50-75%-ban tűnnek el.

  • Facebook

write my essay