Nyáron nem ajánlott mélyen hámlasztó bőrmegújító kúrákat csinálni, de bőrünknek ilyenkor is szüksége van a megtisztulásra, életerejének fokozására, önmegújító folyamatainak ösztönzésére. A kozmetikai ipar talált megoldást : a hidroabráziót!

Hidroabráziós technológiával minden bőrtípus kezelhető.  Ez a hámlasztó eljárás teljesen fájdalom mentes, és még a legérzékenyebb bőrök esetében is bátran alkalmazható. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést.

A kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

A hámlasztás az ultrahang és mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció által létrejövő mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által a pórusok megtisztulnak. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

A hidroabráziót kúraszerűen alkalmazva lehetőség van a bőrhibák javítására, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzésével. Minden bőrtípusra ajánljuk a sejtregeneráció fokozására, továbbá alkalmas a mitteszeres bőr kíméletes, de alapos tisztítására,a fáradt-szürke valamint az érdes-száraz bőrök problémáinak kezelésére.

A hidroabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

A kezeléshez fiziológiás sóoldatot, valamint a befejezésként hatóanyagot használunk.

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA ALKALMAZHATÓ?

A tini bőr és a kevert bőrtípus mélytisztítását megelőzően a Hidroabrázió egy gyengéd tisztítást nyújthat a pórusok számára, így a mélytisztítás kevesebb igénybe vételt jelent a mitteszeres bőrnek. A Hidroabráziót sikeresen alkalmazhatjuk egyenként vagy kúraszerűen is, a legfelső, elszarusodott hámréteg eltávolítására, a bőr pórusainak tisztítására és a káros baktériumok elpusztítására, az oxigén felvétel javítására.

Aknék ellen– A gyulladásos bőr kezelése nagy szakértelmet és gyengéd bánásmódot igényel. A Hidroabrázió módszer kiváló lehetőség a gyulladási hajlam csökkentésére, és a gyulladások tisztítására is, hiszen a csíramentességet biztosító tulajdonságai révén a felülfertőződés lehetősége kizárt, mechanikus beavatkozás szükségessége csökken.  Az akné 4-6 alkalmas kúrával jelentősen javul.

Halványítás– A bőr belső vagy külső okok miatt helyileg fényérzékenyebb lehet. Ez a fényérzékenység váltja ki helyileg mintegy a bőr védekezéseként a fokozott barnulást. A bőr számára olyan koptatási módszert szükséges alkalmazni, mely a fényérzékenységet és a visszabarnulást nem fokozza, de halványítja a foltokat. A Hidroabrázió azért kiváló eszköz a kozmetikánkban, mert semmiféle irritációt, vagy egyébként fényérzékenységet növelő savat nem alkalmaz. A pigment foltokat világosító kúra 4-8 naponta 1 kezelés, a kívánt hatásig, de legalább 4 alkalommal.  Eredményesen kezelhető az arc, a dekoltázs és a kézfej.

Bőrfiatalítás és ránctalanítás A Hidroabrázió havi alkalmazása más kezelések előtt rendezi és szinten tartja ezt a problémát. Az elszarusodott szürkés rétegek koptatásával egy – egy kezelés is látható eredményt nyújt. Javasolt először kúrát végezni majd szinten tartani 1-1 kezeléssel, így több jó hatás érvényesül, mint például sejtek oxigén és tápanyag ellátása folyamatosan javul, a bőr sejtjeinek megújulása stimulálódik, és nyirokmasszázs érvényesül. Ezáltal a bőr visszanyeri egészséges, őszibarackra emlékeztető hamvasságát és feszesebbé is válik

 

911-essay.com

  • Facebook

write my essay