Tartós szőrtelenítésre az emberek rengeteget költenek. A régi gyakran fájdalmas szőrtelenítés helyett válassza a IPL technológiájú tartós szőrtelenítést. Harmadik generációs gépünk kiemelkedő tulajdonságai

  • A kezelések alatt akár nulla fok alá is hűthetjük a kezelőfejben.  A bőr megkíméléséről és a kellemes kezelés érzetről a progresszív vízhűtésű kezelőfej gondoskodik.
  • Az optimális energia csomagokat a multi (többszörös) impulzus üzemmód biztosítja.
  • A piacon kapható, második generációs készülékek 15-25 J/cm2 energia sűrűséggel működnek. Harmadik generációs gépünket kétszeres energiasűrűség, 50 J/cm2 érték jellemzi.

Ez az oka annak, hogy kritikus alkalmazásoknál, mint például a világos szőrzet eltávolítása, vagy a kifejezetten nagy teljesítményt igénylő seprűvénák, pigmentált bőrelváltozások kezelésénél is rendkívül jó eredménnyel alkalmazható. A nem kívánt szőrzet és bőrelváltozások végleg eltávolíthatók!

HARMADIK GENERÁCIÓS IPL TECHNOLÓGIA

Készülékünk 50 J/cm2 fajlagos energiasűrűséggel képes működni.

Miért is fontos az energiaszint biztonságos alkalmazása?

Tudjuk, hogy a hőhatás a fényenergia kromoforban való elnyelődése során jön létre. Ebből következik, hogy például egy világosabb színű szőrszál esetén – melyben kevesebb az energiát elnyelő melanin – bizonytalan, hogy elegendő hőmennyiség fog-e képződni a megbízható hatás létrejöttéhez.

Az olyan alkalmazások, mint például a barna foltok eltávolítása, érelváltozások kezelése, vagy a bőrfiatalítás, szintén annál eredményesebb, minél nagyobb a bevitt energia.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy nagyobb energia alkalmazása fokozza a kezelések hatásosságát, és eredményeit. Természetesen kiemelt jelentőségű, hogy ez a magas energia szint nem károsíthatja a bőrt.

Számos olyan technológiai újítás és szabadalom került beépítésre újgenerációs IPL berendezéseinkbe, mely a hatékony nagyenergiájú fényimpulzusokat kockázatmentessé teszik a bőr számára.

Progresszív, vízhűtéses kezelőfej:

Intenzív hűtést biztosít a bőr számára, megóvja a bőrt a túlzott hőhatástól, és egyúttal komfortossá teszi a kezelés érzetét. A fej akár -5°C fokra is lehűthető!

Kék zafír kristályszűrők:

Az IPL készülékek fényforrása – a lézerektől eltérően- széles fényspektrumú (410-1200 nanométer), színes fény. A bőr különböző kromoforjai különböző színűek, ezért azokra különböző spektrumú fénysugarakkal lehet eredményesen hatni.

A készülékünknél alkalmazott kék zafír cserélhető fényspektrum szűrők stratégiailag szűrik meg a fényt. Ezzel gondoskodnak a különböző kezelésekhez hangolt optimális fényspektrum létrehozásáról, az eredményesség fokozásáról és a bőr felesleges hőterhelésének elkerüléséről.

Négyszög impulzus profil:

Harmadik generációs IPL készülékünkben kontrollált, négyszög jelformát alkalmaztak, amely kiküszöböli az égető hatású, felfutó energia csúcsokat. Ezzel a kezeléseket mindig az optimális energia szinten, bőrkárosító hatás nélkül tudjuk végezni.

Multi impulzus üzemmód – Szuper Szelektiv Foto-thermolízis (SSP):

A szelektívitás további fokozását szolgálja Multi funkció, mely egymást követően 3 alimpulzusból álló impulzus csomagok alkalmazását teszi lehetővé. A szokásos egyszeri impulzus mellett lehetőség van olyan hármas impulzus sorozat kibocsátására is, mely elemenként ugyan kisebb, de összességében nagyobb energiát tartalmaz. Így nagyobb hatást tudunk kifejteni a környező szövetek még eredményesebb védelme mellett.

Fényenergia újrahasznosítás:

Készülékünk szabadalmaztatott reflektorteste 24 karátos arannyal bevont, és úgy van kialakítva, hogy a xenon fényforrás által keltett fény 100%-át a fényvezető kék zafír kristályra sugározza. A speciális kivitelű arany reflektortest összeszed, újrafókuszál és visszafordít minden a bőrről visszaverődő vagy egyéb szórt fényt (Photon Energy Recycling).

  • Facebook

write my essay