Kavitáció a karcsú fiatal feszes testért. A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatatlan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem.

Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.

 SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL A MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL

 Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a “szikét” választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást! Az esztétika területén a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításában.

 HIHETELEN EREDMÉNYEK MÁR 3 KEZELÉS UTÁN

 1. Tartós zsírbontó hatás

 2. Intenzív cellulit kezelés

 3. Feszes és rugalmas bőr

 4. Végeredmény karcsú  combok,  feszes has és formás csípő

 TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS, A KEZELŐFEJEK LEGÚJABB GENERÁCIÓJA

 Napjaink legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett a LUNA V. Plus kavitációs ultrahangos készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián működő ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetően képes a zsírsejtek bomlásának, “szétrobbantásának” előidézésére.

 A LUNA V. Plus kezelőfejei ergonomikus kialakítású, erőteljes, határozott, mégis kézre álló külseje már önmagában a minőséget szavatolja. A titánium fej megóvja vendégeink bőrét, ugyanis rendszeres használat mellett sem oldódnak ki belőle a fémionok, így fémérzékenyeknek is ajánljuk. A 6 darab kezelőfejjel ellátott LUNA V.Plus-val rádiófrekvenciás (bipoláris, tripoláris, pentapoláris RF) arc-, és testkontúr emelést, tokafogyasztást, bőrfeszesítést is végzünk.

 HOGYAN HAT A KAVITÁCIÓ A ZSÍRSEJTEKRE?

 A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Orvosi kutatások bebizonyították, hogy az alacsonyabb frekvenciájú ultrahang hullámnak eredményesebb a kavitációs hatása.

 A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével a vizelettel kiürül szervezetünkből.

 KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS MOST AKCIÓBAN!

 1. 1 alkalmas kavitációs kezeléshez is ajándék 20 perces méregtelenítő INFRAVIT  infraszauna használat
 2. 2 testrész kezelése esetén 10.000 – 8.000 Ft helyett 5.000 Ft / testrész + ajándék 20 perces méregtelenítő INFRAVIT infraszaunázás
 3. 5 -10 alkalmas kavitációs bérlet vásárlásakor + ajándék 10 perces pentapoláris rádiófrekvenciás kezelés, és lehetőség akciós 5-10 alkalmas 30 perces INFRAVIT  infraszauna bérlet megvásárlására 2.500 ill. 5.000 forintért!

 

RÉSZTETES ÁRLISTA

 

Terület

1 alkalom – Ár

10 alkalmas kúra árak        – 20%

5 alkalmas kúra árak        – 10%

 

 

Forint

Forint

Forint

Has

14.000

120.000

60.000

Fenék

14.000

120.000

60.000

Combok

14.000

120.000

60.000

Karok

10.000

80.000

40.000

Alsólábszár

10.000

80.000

40.000

A KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS UTÁN FONTOS A LEBONTOTT ZSÍRSEJTEK MEGFELELŐ ELTÁVOLÍTÁSA!

Szalonunkban igénybe veheti INFRAVIT Infraszaunánkat,  és Pneumatikus gépi nyirok masszázst és infra terápiás eszközt, amik segítik a nyirokkeringést, a méregtelenítést, a salakanyagok és a lebontott zsírsejtek távozását.

A kavitációs kezelések közti testmozgás kiváltására, amennyiben azt bérletben vásárolja meg, ajánlunk plusz 30 perces infraszauna használatot 5-10 alkalmas bérletben szintén csak 2.500 – 5.000 forintért!!

A MORGANA P. SZALON ÁLTAL JAVASOLT HATÉKONY TESTKEZELÉSI KÚRA:

1. 8-10 alkalommal kavitációs kezelés + elektromágneses nyirokstimulálás + 20/30 perces infraszauna használat.

Kezelési idő infraszauna használattal együtt összesen 60 perc/alkalom

2. 8-10 alkalommal kavitációs kezelés +Pentapoláris rádiófrekvenciás kezelés + elektromágneses nyirokstimulálás + 20/30 perces infraszauna használat.

Kezelési idő: infraszauna használattal együtt 75 perc/alkalom

A kezelések közt eltelt időben  legalább egyszer 30 perces infraszauna használat.

Kavitációs Zsírbontó kezelés ellenjavallatai

 1. Elektromos kezelések kontraindikációja: Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
 2. Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
 3. Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia (komoly magasvérnyomás), vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, magas vérzsír-szint, inzulinfüggő cukorbetegség, gyenge vér- és nyirokkeringés.
 4. Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis.
 5. Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek
 6. Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
 7. Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.
 8. Lázas állapot  
 9. Visszérgyulladás, érgyulladás
 10. Menstruáció alatt a hasat nem szabad kavitációs ultrahanggal kezelni 
 11. Az arc, a nyak, a boka, a nyirokcsomók, és az izületek felett nem szabad kavitációs ultrahanggal kezelni
 12. Bármilyen kondíció, mely a kezelő orvos szerint veszélyezteti a páciens biztonságos kezelését

A KEZELÉSEK SORÁN A MAXIMÁLIS EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉHEZ A KÖVETKEZŐKET KELL BETARTANUNK

 •     A kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe, és azt követően is csak alacsonyabb mennyiségben a megszokottnál.
 •     Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.
 •     Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet, de a kezelések közé beiktatott inraszauna használat is megfelel.
 •     A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését. (Infravit Infraszauna használat).
 •     Vérbőséget fokozó krém, természetes kollagén és egyéb kezelő anyagok szükségesek a  kezelés mellett otthoni használatra a megfelelő ereményért!
 •     Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra.
 •     Súlyfelesleg esetén diéta tartása szükséges.

A Mediterrán diéta ajánlott, ami az ultrahangos zsírbontás fontos kiegészítője.

Mediterrán diéta:

A diéta alapja szerint az egészséges táplálkozáshoz naponta legalább 5 adagnyi zöldség és gyümölcs, gabonaféleség (ha teljes kiőrlésű, akkor még több rostanyagot biztosít a szervezet számára), hal fogyasztása ajánlott, olivaolaj hozzáadásával.

A 10 alapszabály

1. Gyümölcsök, zöldségek, rizs, bab, fogyasztása.

2. Az évszaknak megfelelő friss élelmiszereket részesíti előnyben. Hiszen a primőr áru több vegyszermaradványt tartalmazhat, ráadásul igen drágán szerezhető be.

3. Az ételek elkészítése során minden egyéb zsiradék – beleértve a vajat és a margarint is – olívaolajjal kell helyettesíteni.

4. Zsírszegény joghurt napi étrendbe, mérsékelt mennyiségben.

5. Hetente kétszer hal és egyszer szárnyas.

6. Vörös húsok fogyasztása csupán havonta néhány alkalommal ajánlatos, 340-450 gramm mennyiségben.

7. Az elfogyasztott zsír az összenergia 25-35 százaléka legyen (ebből a telített zsír lehetőleg ne legyen több 7-8 százaléknál).

8. A napi desszert elsősorban friss gyümölcs.

9. A rendszeres testmozgás nagyon fontos az ideális testsúly mielőbbi elérésének és a jó közérzet kialakításának érdekében.

10.  Mérsékelt mennyiségben ajánlott az étkezés közbeni borfogyasztás: a férfiaknak napi 1-2 pohár, a nőknek 1 pohár javasolt.

 • Facebook

write my essay