Az Alakformáló  Lipo Laser (Lipolézer)

 

 

A Lipolézer a 2012-es legújabb forradalmi alakformáló technológiája! Intenzív fizikai lipolízis a gyors és hatékony alakváltozásért.

Mit tud a Lipolézer?

Formálja az alakot, Csökkenti a zsírdepókat, Segít a fogyásban, Feszesíti a bőrt, Eltávolítja a cellulitot, Csökkenti a pigment foltokat, Serkenti az anyagcserét.

A Lipolézer készülék LLLT (Low Level Laser Teraphy – Alacsony Szintű Lézer Terápia) technológiát használja, mely már sok éve ismert technológia. Az LLLT technológia során az alacsony szintű lézer, alacsony szintű lézer energiát bocsát ki. Ez a lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

A lipolézer a bőrközeli puha zsírt kezeli. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti, a 650 nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagén termelődést serkentő hatásának köszönhetően.

A Lipolézer előnyei:

• Biztonságos és kényelmes

  • · Látható és érezhető eredmények már az első 3-4 kezelés után
  • · Egy kezelés sorozat 5-15 cm-es körfogatcsökkenést eredményezhet
  • Célzott zsírbontás bárhol a testen

• Fájdalommentes

• Nincs mellékhatása

• Alkalmas gyors, 2 hetes látványos turbó kúrákra

• Klinikailag bizonyított hatás

A Lipolézer Kúra

Az LLL terápia stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.

A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori, de nagyon eredményes kezelési periódus.

A lipolézer egy 20-30 perces csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

 

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel:

  • Csípő és derék
  • Has és alhas
  • Hát (felső, középső és alsó része)
  • Fenék és combok
  • Felkar

A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre.

Ellenjavallatok:

Keringési-rendellenesség, magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység, pacmaker, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség szoptatás.

Áraink:

Egy alkalom 30/20 perc:  15.000/12.500  Ft

30 napos (15 alkalom) bérlet :  187.500 Ft

Kiegészítő kezelés

Szalonunkban kiegészítő – anyagcsere-, és nyirokkeringés fokozó – kezelésként pneumatikus nyirokmasszázst vehetnek igénybe vendégeink annak érdekében, hogy a kiszabadult zsírt a szervezet kiürithesse mielőtt az visszaépülhetne.

A lipolézer kezelésekhez kombinált pneumatikus masszázs alkalmak vagy béletek árai:

Egy alkalom 30 perc:  2000 Ft

30 napos (15 alkalmas) alkalmas bérlet: 10.000 Ft

  • Facebook

write my essay