Rádiófrekvenciás kezelések

A XXI. század kés nélküli ráncfelvarrása!

BIPOLÁRIS, TRIPOLÁRIS ÉS PENTAPOLÁRIS RF ARC ÉS TEST KEZELÉSEK

A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa,  növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota. A tripoláris és pentapoláris RF paper writer jellemzői még a nagy behatolási mélység (20-40 mm), hogy egy idően kezeli a cután és subcutan rétegeket, és a szelektív zsírszövet melegítés, ami lehetővé teszi például a toka fogyasztását.

A következő bőrproblémákra nyújt megoldást:

 • Ránceltávolítás
 • Pórusok szűkítése
 • Pattanások elmulasztása
 • Toka kisebbítés/fogyasztás
 • Bőr fehérítés

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

Áraink:

RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESTÉS, KONTÚREMELÉS

 • Arc (Bi-, és Tripoláris RF-fel)             8000
 • Nyak (Bi-, és Tripoláris RF-fel)           5000
 • Kar (Bi-, és Tripoláris RF-fel)              9000
 • Has  (Pentapoláris RF-fel)                  9000
 • Fenék (Pentapoláris RF-fel)                9000
 • Comb (Bi-, és Pentapoláris RF-fel)   12000
 • Kézfej (Bipoláris RF-fel)                      5000
 • Hát (Pentapoláris RF-fel)                    9000

MI IS AZ A RÁDIÓFREKVENCIA ÉS MIÉRT ILYEN NAGYSZERŰ A HATÁSA?

Rádiófrekvencia már régóta ismeretes kezelési módszer az orvostudományban.

Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti.
Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel:

Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés.

A II. generációs Bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A III. generációs TRIPOLÁRIS vagy multipoláris RF.  Az RF áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik,  bőrbejutás mélysége variálható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

 

 

 

 

 

A Rádiófrekvenciás technikát alkalmazva kétféle fizikai hatás valósul meg:

I. Termikus hatás a cutisban és a subcutisban: A tri-, és több polusú RF a zsírsejtek szelektív elektro-melegítéséhez a zsírsejtek nagy ellenállása miatt egyedülállóan elsőként teszi lehetővé a subcután zsírszövet szelektív melegítését.

II. Elektromágneses hatás: a kezelőfej közelében mind az elektromos mező mind a mágneses mező állandónak tekinthető.
Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.

A BIPOLÁRIS ÉS TRI-, ILL. MULTIPOLÁRIS RF ÉLETTANI HATÁSAI

A termikus hatás és elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.

Termikus hatás a cutisban:
Magasabb hőmérsékleten az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. Ez a változás maga után vonja a szöveti pH pozitív irányú eltolódását (7,41-7,42). A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit. A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt. A fibroblasztok száma  meghatványozódik, és jelentősen növekszik az endoplazmás retikulum ciszternáiban a    tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

Termikus hatás a zsírszövetben a subcutan rétegben:
A zsírszövetben emelkedett hőmérséklet generálja a lipolízist, a  fokozott hőtermelés jelentős mennyiségű kalóriát, azaz zsírsavakat éget el. A fokozott vérbőség az irhában lévő kollaterálisokat kinyitva fokozza a hőleadást, következményes termogenezist indukálva. Növeli a salakanyag elszállítását.

A vizsgálatok tapasztalata az, hogy a viscerális, azaz rejtett hasi zsír – ami a has és a belső szervek közt van –  mennyiségét is csökkenti a kezelési protokoll.

KONTRAINDIKÁCIÓK

 • Elektromos kezelések kontraindikációja: Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
 • Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
 • Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos diabetes,
 • Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis
 • Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek
 • Gyógyszerek: foto szenzibilitást okozó szerek (Tetracyclin származékok, Roaccután), szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés
 • Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
 • Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.
 • Facebook

write my essay